Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkaruha trend – létezik vagy sem? Milyen munkaruhát keresnek az egészségügyben és szépségiparban dolgozók?

Munkaruha trend – létezik vagy sem?  Milyen munkaruhát keresnek az egészségügyben és szépségiparban dolgozók?

A munkaruha trend, mint olyan nálunk, Magyarországon még gyerekcipőben jár, szinte a két kezünkön meg tudjuk számolni hány cég foglalkozik munkaruhák tervezésével, gyártásával. Pláne, ha ezt leszűkítjük az általunk is képviselt egészségügyi és szépségipari szférába készített termékekre. Az imént említett ’trend’ szerintünk igenis létezik és nagyban követi a meghatározó divattrendeket, így a nők és a férfiak is egyaránt szeretnének divatosabbak lenni a munkahelyükön is.

A szépségiparban dolgozóknak könnyebb dolguk van, mert szinte már elvárás, hogyha az ember betér egy masszázs – vagy egy szépségszalonba a személyzet nemcsak hogy egyen munkaruhában legyen, de az nézzen is ki jól!

Így megrendelőink szívesebben és könnyebben szánják rá magukat, hogy egy-egy akár személyre szabott exkluzív darabot rendeljenek tőlünk. Az évek során már az az igény is megfogalmazódott, hogy több stílusban, akár színben is különbözőt válasszanak a munkahelyükre ezzel is megkülönböztetve ezt a viseletet a hétköznapitól. Nagy örömünkre mostmár az extravagánsabb, színesebb, merészebb szabásvonalú ruhák is hamar gazdára találnak.

 

 

Természetesen a kényelem még mindig elsődleges szempont, ezért ez a cégünk, a Stile di Med számára is nagyon fontos. Igyekszünk minden egyes munkaruhát, legyen akár elegáns, akár lazább stílus, úgy kialakítani, hogy akár egy 10-12 órás munkanapon is végig biztosítsa a megrendelő számára a kellő komfortot.

 

 

 

 

 

 

Áttérve az egészségügyi szférában dolgozókra itt is elmondható egy kezdődő reformáció a munkaruhákat illetően és saját tapasztalataink szerint nem csak a magánszektor áldoz erre.

 Sok esetben mikor az ember orvost választ, akkor az valahol mindig egy bizalmi kérdés, amit sokszor a külső alapján is megítélünk, így egyre fontosabb szempont lesz az összhang. Erre a bizonyos összhangra törekedve vállalja be - szerencsére - egyre több munkáltató, hogy nagyobb összeget szán a munkavállalók megjelenésére. Így lassan a majdnem a 3 éves pályafutásunk során volt szerencsénk megfigyelni női és férfi megrendelőink vásárlási szokásait.

MAX MEDICAL

Amikor egy cég megkeres minket és vegyesen Hölgyeknek és Uraknak is rendelnek, mindig mosolygunk, mert a Hölgyek csi nosat és jól szabottat szeretnének, míg az Urak már hajlanak a slim fit irányba, de még mindig hozzáteszik, hogy „azért ne feszüljön” és persze a kezük ügyében lévő tollat, telefont, szemüveget tudják hova tenni a ruhában. A Stile di Med-nél teljes mértékben fel vagyunk készülve az ilyen jellegű „kihívásokra” és persze mindig a megrendelő igényeihez igazítjuk termékeinket, ezért került több zseb a férfi köpenyekre és nadrágokra, valamint a felsőket is mindig funkcionálissá alakítjuk. A Hölgyeknek készült ruhák hosszát, bőségét és szabásvonalait is úgy alkottuk meg, hogy a viselője egész nap ugyanazt a magabiztosságot tudja sugározni a Stile di Med termékekben.

 

 

 

 

 

 

 

Számunkra fontos és belső céges hitvallásunk is, hogy ne csak a munkaidőn kívül érezzük jól magunkat a bőrünkben és ne csak akkor adjunk öltözködésünkre, hanem igenis a munkahelyünkön, ahol a napunk jelentős részét töltjük, ott is próbáljunk meg mindig tetszeni magunknak, ha belenézünk a tükörbe!